Biotensor

In oktober ben ik begonnen  met fase 1 van Horsecomplete en heb ik geleerd hoe kruiden uit te meten bij mijn eigen paarden aan de hand van een biotensor. Als ik deze fase heb afgerond zal ik verder gaan met fase 2 voor het meten van paarden van anderen en het meten op afstand.

 

Een Biotensor is een meet- en test instrument en ziet eruit als een lange dikke draad met een metalen, houten of kristallen handvat. Aan het einde van de draad kan een voorwerp zitten zoals bijvoorbeeld een kristal, een metalen spiraal of een rondje. Een Biotensor hangt horizontaal en steekt als het ware voor je uit in tegenstelling tot een pendel die verticaal hangt.  De vorming van de Biotensor komt voort uit de wichelroede en de pendel en is ontwikkeld door de Duitse filosoof Dr. J. Oberach.

Ieder mens, dier, plant maar ook “niet levende” stof, simpelweg alles is van een energieveld omgeven en heeft zijn eigen specifieke trillingsfrequentie. Bij de relatietest wordt uitgetest of twee verschillende energievelden elkaar doordringen kunnen (aantrekken, samenwerken) of niet (= elkaar dus afstoten). Dit is een vorm van radiësthetisch testen, waarbij je de resonantie meet van de trillingen.
Hierdoor kun je allerlei tests doen, waarbij je meet of een bepaald product goed voor je is. Denk daarbij                                                                              aan tolerantie van medicijnen, supplementen of voedingsmiddelen.