Even voorstellen..

 

 

Mijn naam is Barbara en ik zit al meer dan 25 jaar professioneel en met passie in het paardenvak. Als instructrice heb ik al vele combinaties met veel plezier begeleid zowel recreatief als op wedstrijdniveau. Ik mocht met Edou fan 'e Boppelannen in het ZZ-Zwaar starten, helaas heb ik haar in Maart 2021 verkocht omdat ze het niveau lichamelijk niet meer aan kon.  Met Jaike G. en Tsjikke v. Equine Lymfedrainage heb ik Z1 gereden.. Op dit moment heb ik de 5 jarige Iep (Sportnaam: Mr. Boombastic v. Equine Lymfedrainage) onder het zadel en zijn we al een beetje succesvol in de L1. Mijn 4 jarige merrie Jouke 't Hof is op 9 februari bevallen van een merrie veulen. Haar naam is Yedinja Beninja fan B.B. (Waander x Jurre)

Manuele Lymfedrainage Paarden
Manuele Lymfedrainage Paarden

 

Door mijn werk als instructrice kom ik soms wel eens paarden tegen die niet helemaal lekker lopen of niet lekker in hun vel zitten. Dat zijn dan net van die dingen waar je je vinger niet op kunt leggen.  Ook spreek ik veel Friese eigenaren met paarden die last hebben van mok, mijt of beginnend CPL en ze weten niet wat ze ermee aan moeten. Ik wilde me graag verder verdiepen in 'het paard' om zo te kunnen kijken of ik paarden en hun eigenaren verder kan helpen voordat of op het moment dat er 'problemen' ontstaan.  Bij de Blauwe Hengst heb ik de opleidingen gevolgd om daarna examen te doen,  Eind juni 2018 heb ik ook het deel lymfe-taping gevolgd zodat mijn MLD behandeling langer door kan werken.  In september 2022 ben ik begonnen met de opleiding Cranio Sacraal Therapeut, dit is een mooie aanvulling op mijn MLD behandelingen. Helaas is de opleiding na een paar lessen stop gezet. Vanaf september ga ik de modules voor Emmet therapie volgen. Zo kan ik paarden nog beter helpen. Het geeft mij energie en voldoening om paarden zo te zien veranderen tijdens een behandeling.

 

 

Opleidingen:

*  2 Daagse clinic mini-Thermografie voor paarden bij Equicare Plus 2023

* Opleiding Cranio Sacraal Therapie bij Praktijk Natuurlijk i.o. 2022

*  Webinar Hirudotherapie 2022

*  Online cursus Immunologie 2022

*  Bijscholing Lymfetape bij de Blauwe Hengst 2022

*  5x Webinar van het KPFS over het Friese paard Februari 2021

*  Webinar 'Bodies Never Lie' van Equine Studies Januari 2021

*  Equine Acupoint Therapy 2020

*  Introductiedag Emmett 4 animals therapie 2020

*  Thema dag Insuline Resistentie bij de Blauwe Hengst 2019

*  Thema dag CPL bij de Blauwe Hengst 2019

*  Horsecomplete fase 1  (kruiden meten met biotensor)   2018

*  MLD III Lymfetaping de Blauwe Hengst   2018

*  MLD examen de Blauwe Hengst   2018

*  MLD II Oedemen de Blauwe Hengst   2018

*  MLD I  Basisopleiding de Blauwe Hengst   2018

*  Voedingsdagen de Blauwe Hengst   2018

*  ORUN - niveau 2 KNHS 2013

*  Cursus NebasNSG begeleiden van mensen met een beperking 2012

*  Bixie jurylid KNHS

 

Manuele Lymfedrainage Paarden

#manuelelymfedrainage #craniosacraaltherapiepaarden #paarden #pony #highpowerlaser #hplt #thermografie #thermografiepaarden #peesblessure #zomereczeem #CPL #stalbenen #artrose #taping #lymfe #mok #rasp #einschuss #spierpijnpaard #blessurepaard #blessure #fries #friezen #sportpaard #dressuur #springen #MLD #lymfetape #Noordholland #Friesland #Urk #Noordoostpolder #Zuidholland #Westfriesland #balans #paardinbalans #peesontsteking #spierbevangen #equine #Nederland