Referenties


Vandaag zijn onze 4 paardjes behandeld voor het eerst. Dat is heel goed bevallen! doet rustig met de paarden, zelfs als ze even vervelend kunnen doen, blijft alles relaxt. Dank je wel!  tot een volgende keer!!

Een later bericht:

En joy met zijn koker is de helft dunner was gelijk de volgende dag!! Al heeeeel blij mee na 5 Jaar dikke koker.


Mijn paard Bram heeft pssm type 2, waardoor z’n afweersysteem erg slecht werkt. Daardoor had hij snel last van mok en andere infectie ziektes. Iemand attendeerde mij op lymfe drainage behandeling en via via kwam ik bij Barbara terecht. Meteen bij de eerste aanraking liet Bram z’n hoofd zakken en begon de gehele behandeling te gapen! Heerlijk vind hij het. Ook zag ik met de dagen die volgde z’n mok verdwijnen! Echt heel erg blij zijn wij met Barbara , en komt zij hem regelmatig behandelen!


Ik heb mijn paardje opgegeven als casus paard aangezien ze al een tijd met dikke achterbenen stond en dit niet erg weg wilde trekken. Verder had ze nog wat klachten en was ze echt wel te mager!

Na de eerste behandeling had ik al een totaal ander paard. Geen dikke benen meer, kwam ineens weer aan, jolig en aanwezig en glom weer als een spiegel!

Barbara bedankt voor de behandelingen, je bent een topper en wij zijn erg blij met je!

Esmeralda & Wanita


Ik heb Barbara laten komen als laatste optie om het vocht in Reality haar benen te verminderen. Ik heb na de 1e behandeling vrij weinig verschil gezien qua vocht in de benen, Reality had enkele gedrags problemen en was erg terug getrokken, maar na de behandeling zijn deze problemen aanzienlijk verminderd. Na de 2e behandeling zijn Reality haar benen vrij snel mooi slank geworden en merk ik nog meer verbetering in haar gedrag. Ik ervaar nu nog zelden problemen met haar en geniet weer vol op van mijn paardje! Echt een aanrader! Ilze & Reality